برگزاری نوزدهمین رویداد در مسیر موفقیت با حضور رییس هیات مدیره گروه صنعتی آذران

نوزدهمین رویداد در مسیر موفقیت با حضور رییس هیات مدیره «گروه صنعتی آذران» فعال در زمینه ساخت و تامین اتصالات و شیرآلات صنایع گاز و آب در سالن همایش های اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

در ابتدای این رویداد مصطفی رناسی، نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان، فساد را عفونت اقتصاد کشور خواند و گفت: تا زمانی که این عفونت بر پیکر اقتصاد باشد، هرگونه جراحی و سیاست اقتصادی موفق نخواهد بود.وی در ادامه با انتقاد از نوسانات ارزی کشور در ماههای اخیر تصریح کرد: تعیین نرخ دستوری ارز و اعلام نرخ 4200 تومان برای دلار یک سیاست اشتباه از سوی دولت بود و بدیهی است باید نرخ ارز در بازار به واسطه نظام عرضه و تقاضا تعیین گردد. نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان افزایش چشمگیر نقدینگی در سالهای گذشته را یکی از عوامل اصلی ایجاد تورم و کاهش ارزش پول ملی در چند ماه اخیردانست و افزود: هنوز غول نقدینگی بطور کامل بیدار نشده است، هرچند دولت با افزایش نرخ سود سپرده های بانکی در سالهای گذشته سعی در خواباندن این غول داشته اما با پرداخت این سودها عملا نقدینگی بیش از پیش افزایش خواهد یافت. سردبیر نشریه اتاق بازرگانی اصفهان سهم مسایل سیاسی و تحولات اخیر را در افزایش نرخ ارز حداکثر 20 درصد عنوان وتصریح کرد: مشکلات ساختاری اقتصاد و افزایش چشمگیر حجم نقدینگی از دلایل اصلی افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی در دهه های اخیر بود. رناسی در ادامه افزایش دانایی اعضاء را رسالت اصلی اتاق های بازرگانی مدرن جهان دانست و برگزاری برنامه های آموزشی، همایش های مختلف و همچنین انتقال تجربیات کارآفرینان و پیشگامان عرصه تولید و صنعت به جوانان را ازمهمترین اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان به منظور ارتقاء دانایی اعضاء و فعالان اقتصادی عنوان کرد. 

در ادامه خلیل بقولی زاده، رییس هیات مدیره «گروه صنعتی آذران»  با بیان اینکه در یک خانواده مذهبی متولد شده گفت: پس از گذراندن دوران تحصیل در هنرستان ابوذر در انستیتو تکنولوژی  در رشته راه وساختمان مشغول تحصیل شدم. وی افزود: پس از اشتغال در کمیته مبارزه با احتکار و گرانفروشی، فرمانداری نجف آباد، به سمت بخشدار تیران و کرون انتخاب شده و همزمان در هنرستان ابوذر نیز به تدریس پرداختم. رییس هیات مدیره آذران با تاکید بر اینکه تمامی این فعالیت ها نتوانست روح علاقمند به خلق و تولید من را اقناع نماید، تصریح کرد: پس از کسب تجربه و مشارکت در پروژه هایی مانند ساخت چرخ دنده مورد نیاز کارخانه های ریس بافی و کارگاه تولید محصولات چوبی با مشارکت چند تن از دوستان و برادر خود در سال 1366 به دلیل درک نیاز کشور به تولید شیرهای گاز در داخل، به کپی شیرهای گاز تولید ژاپن پرداختیم. بقولی زاده تصریح کرد: پس از پیدا کردن سرمایه گذار و پیش فروش محصولات پس از چندین ماه تلاش مداوم، موفق به تولید محصول شدیم. وی در ادامه براهمیت تصمیم گیری و علاقه در موفقیت کار تاکید کرد و تشخیص نیاز بازار،ترسیم آینده کاری از همان ابتدای فعالیت، اعتقاد و اطمینان به فعالیت در حال انجام، داشتن روحیه کار جمعی، حفظ کیفیت محصولات تولیدی در طول سالها، همدلی ،دارا بودن روحیه گذشت ورعایت حقوق نیروی انسانی را از جمله عوامل موفقیت گروه صنعتی آذران دانست. بقولی زاده با تاکید بر اینکه بدون تلاش مداوم موفقیت حاصل نخواهد شد گفت: ما در کیفیت بی رقیب بوده و در حفظ آن نیز مصر هستیم. وی بهره گیری از تکنولوژیهای روز دنیا و بومی سازی آن و به کارگیری نیروهای متخصص را از دیگر عوامل موفقیت در تولید خواند و افزود: گروه آذران در سال 1371 از تولید محصول به تولید کلیه ماشین آلات شیرسازی دست یافت. رییس هیات مدیره گروه صنعتی آذران تعامل صنعت و دانشگاه و بهره گیری از دانش و علوم دانشگاهیان در کنار تجربه و تخصص صنعتگران را در به روز رسانی تجهیزات، سرعت تولید و موفقیت آذران در طراحی و تولید ماشین آلات مورد نیاز خود بسیار موثر ارزیابی نمود و گفت: در حال حاضر این شرکت موفق به تولید روزانه 50 هزار شیر گاز و نزدیک به 10 هزار قطعه اتصالات و وسایل جانبی در کنار ساخت ترانسفر مورد نیاز خود و دیگر شاغلین این صنعت شده است. گفتنی است در ادامه پس از پاسخ به سوالات حضار در پنل پرسش و پاسخ از سال ها تلاش و موفقیت بقولی زاده تقدیر گردید. همچنین در پایان رویداد در پنل مشاوران جوان صنعتگر نیز سید علی سجادی فر، عضو انجمن مدیران صنایع اصفهان و خلیل سجاد، کارشناس و مشاور در امور بازرگانی و گمرکی همچنین خرید و واردات ماشین آلات چاپ، در زمینه ملزومات احداث کارخانه صنعتی به سوالات حاضران پاسخ دادند.